Zoek je een vocal coach in Rotterdam?

Wil jij graag jouw (zang)stem verbeteren? Het bereik van je stem verleggen of leren verschillende stijlen te zingen? Kortom: ben jij op zoek naar een vocal coach in Rotterdam die jou hiermee helpt? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Vocology! Hier vind je de beste vocal coach in Rotterdam en omstreken, voor een betaalbaar tarief. Tevens kunnen wij jou helpen ontwikkelen op het gebied van Vocal Production en Songwriting.

Leer meer over Vocology

Jouw vocal coach uit Rotterdam past een persoonlijke benadering toe, waarmee we kijken naar wat voor jou werkt op het gebied van leren. Zodoende kan iedereen lessen volgen bij vocology: jong en oud, beginner en gevorderde. Vocology is de  nieuwe zangstudio in Rotterdam en is opgericht door Leon Yap. Hij heeft music production, vocal production en songwriting gestudeerd, mede daardoor is hij nu gespecialiseerd in Complete Vocal Technique en heeft hij veel kennis en ervaring op het podium en in de studio. Door de methode ‘complete vocal technique’ kan jouw vocal coach je eigenlijk met elk doel dat jij voor jouw (zang)stem hebt, verder helpen. Zingen en de muziek wereld zijn erg leuk en inspirerend, maar ook hard werken! Kom jij ook lessen volgen bij een vocal coach? De tarieven vind je hier:

 

  • 1 losse les van 60 minuten kost €60,-
  • Een groepsles met 2 personen, voor 1 uur kost €45,-
  • Een groepsles met 3 personen, voor 1 uur kost €35,-

 

Zangworkshop Rotterdam

Kom ook zingen!

Ben jij overtuigd en wil je ook een afspraak maken bij een zang coach? Of wil je eerst nog een paar vragen stellen aan jouw nieuwe vocal coach? Dat kan! Maak via het contactformulier een afspraak om een reservering te plaatsen of om een intake/proefles te plannen. Wil jij snel meer informatie? Dan kun je ook telefonisch contact opnemen via (+31) 614540560.