Op zoek naar vocal training in Rotterdam?

Ben jij op zoek naar vocal training in Rotterdam? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Vocology! Vocology is een zangstudio in Rotterdam en is erop gericht, jouw stem middels zanglessen te verbeteren. Vocal training wordt gegeven door de oprichter van Vocology, Leon Yap. Leon is gespecialiseerd in Complete Vocal Technique en heeft daarnaast veel ervaring op het podium en in de studio. Door zijn jarenlange ervaring is Leon uitermate geschikt om vocal training te geven aan zowel beginners als gevorderden.

Waarom Vocology?

Wanneer je op zoek bent naar vocal training in Rotterdam, is Vocology de juiste plek voor jou. Bij Vocology wordt namelijk gebruik gemaakt van de methode ‘Complete Vocal Technique’ en zodoende wordt er gericht gewerkt aan jouw (zang)stem. Tevens zoeken we samen naar de meest effectieve manier voor jou om te leren. Vocal training zorgt niet alleen voor het vergroten van het bereik en het behouden van de (zang)stem, maar ook het beheersen van meerdere stijlen, het vergemakkelijken van het zingen van hoge noten en zelfs het vergroten van het zelfvertrouwen voor bijvoorbeeld live-optredens. Vocal training is tevens een goede manier om jezelf te ontwikkelen als Vocal Producer. Daarnaast kun je bij Vocology ook meer leren over -en jezelf ontwikkelen als- songwriter. Een compleet aanbod op het gebied van zang en stem vind je dus bij Vocology.

Maak een afspraak

Wil jij ook een keer een zangworkshop in Rotterdam volgen? Of wil je direct een afspraak maken voor vocal training? Je bent bij Vocology altijd welkom! Huiver ook niet om je vragen te stellen, wij staan je graag te woord. Neem eens contact op via (+31) 614540560 of maak direct een afspraak via het contactformulier.

Vocal training