Begeleiding van een voice trainer in Rotterdam

Wil jij begeleiding van een voice trainer in Rotterdam? Maak een afspraak bij Vocology! Wij hebben de beste voice trainers. De zangstudio is opgericht door voice trainer Leon Yap, die gespecialiseerd is in Complete Vocal Technique. Zodoende kunnen wij jou begeleiden bij het verbeteren van jouw (zang)stem en zelfs helpen bij het ontwikkelen van jouw skills op het gebied van Vocal Production of Songwriting!

Doelgericht werken

Jouw voice trainer zal altijd zorgen dat jullie samen doelgericht werken. Er wordt namelijk eerst gekeken naar wat jij precies wilt bereiken met jouw (zang)stem en wat de beste manier is voor jou om te leren. Vervolgens kun je zelf lessen inplannen met jouw voice trainer in Rotterdam en kunnen jullie samen aan de slag voor zolang dat nodig is. Wij hanteren de volgende tarieven, zodat lessen voor iedereen haalbaar en betaalbaar zijn:

 

  • 1 losse les van 60 minuten kost €60,-
  • Een groepsles met 2 personen, voor 1 uur kost €45,-
  • Een groepsles met 3 personen, voor 1 uur kost €35,-

Volg zanglessen

Bij Vocology kun je terecht voor vocal training, maar ook voor vocal production en songwriting. Wil jij een van deze skills verbeteren? Of juist zelfverzekerd worden in de studio of op het podium? Jouw voice trainer helpt je hier graag bij. Maar een afspraak voor een intake of proefles via het contactformulier op de website, of stel je vragen telefonisch via (+31) 614540560.

Voice trainer