Vind hier jouw zang coach in Rotterdam

Ben je op zoek naar een nieuwe zang coach? Kom dan eens kijken wat Vocology voor jou kan betekenen. Vocology werkt met de methode Complete Vocal Technique en kan zodoende als zang coach verschillende verbeteringen voor jou mogelijk maken. Samen kijken we naar wat de meest geschikte manier is voor jou om te leren en vervolgens gaan we aan de slag. Na een zangles van 1 uur bij een zang coach kun je al verbetering merken.

Binnen 1 uur verbetering

Een zang coach heeft verschillende voordelen; zo kun je door zanglessen van een coach het bereik van je stem verleggen, meerdere stijlen leren zingen en zelfs je zelfverzekerdheid op het podium of in de studio verbeteren. Een les bij de zang coach van Vocology duurt een uur. Hieraan zijn de volgende tarieven verbonden:

 

  • 1 losse les van 60 minuten kost €60,-
  • Een groepsles met 2 personen, voor 1 uur kost €45,-
  • Een groepsles met 3 personen, voor 1 uur kost €35,-

 

Bij Vocology kun je ook aan de slag om jezelf te ontwikkelen als Vocal Producer of Songwriter! Wil jij ook graag samenwerken met de zang coach? Een zangles kun je reserveren via de Vocology agenda.

Meer weten?

Wil je zeker weten of een vocal coach echt iets voor jou is? Of wil je juist meer weten over de zang coach van Vocology? Neem dan eens contact op! Via het contactformulier kun je een intake/proefles aanvragen. Voor andere vragen zijn wij ook bereikbaar via info@vocology.nl of (+31) 614540560.

Zang coach