Volg een zangworkshop in Rotterdam

Maak eens een afspraak bij Vocology en volg een zangworkshop in Rotterdam! Vocology is de zangstudio in Rotterdam waar je jouw stem leert verbeteren en jezelf kunt ontwikkelen. Zingen is natuurlijk erg leuk om te doen, maar vakkundig zingen vergt nogal wat deskundigheid. Om hier meer over te leren en dit effectief toe te passen, kun je bij Vocology een zangworkshop in Rotterdam volgen.

Specialisaties van Vocology

Vocology werkt met de methode Complete Vocal Technique. De oprichter van Vocology is gespecialiseerd in Complete Vocal Technique en heeft music production, vocal production en songwriting gestudeerd. Zodoende heeft hij veel kennis en ervaring op het gebied van zingen en stemgebruik op het podium en in de studio. Bij Vocology kun je niet alleen terecht voor een zangworkshop in Rotterdam, maar ook voor de volgende specialisaties:

 

  • Vocal coaching (onder begeleiding van een voice trainer word je in 1 uur intensief getraind in het verbeteren van jouw stem)
  • Songwriting (voor beginners en gevorderden; je leert ideeën te laten vloeien, een writer’s block te overkomen en jezelf effectiever te uiten in woorden en muziek)
  • Vocal production (helpt je bij het beheersen van de essentiële concepten en methoden van vocal production)

 

Al onze lessen en workshops kunnen gedaan worden door zowel beginners als gevorderden. Samen kijken wij naar de meest effectieve manier van leren, zodat iedereen met veel plezier en een positieve uitkomst bijvoorbeeld een zangworkshop in Rotterdam kan volgen.

Neem contact op

Ben jij benieuwd wat Vocology voor jouw (zang)stem kan betekenen en heb je zin om aan de slag te gaan? Maak dan gelijk kennis! Neem contact op met Vocology en/of plan een intake/proefles in de zangstudio. Bel naar (+31) 614540560 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Zangworkshop Rotterdam